keje..keje..keje

erk...
time nak dkt2 bengkel,time tu la dtgnye keje....
kite ni,nak buat keje lain laaaa.....group nye keje tak siap lagi...tak check lagi..tak present kt user lagi....mana nak masuk meeting utk perubahan tugas tahun dpn lagi..(belum tahun dpn,dh kena mula keje utk tahun dpn..aduh...)..tu belum charging nye part yg tak buat lagi....
mcm tak terurus je bile skaligus cmni....
pttnye yg segera dh kena buat....ish...kacau la gini....
sorry kwn2...tak smpt nk reply YM korg...kdg tu,nak balik br prasan ade ym yg dok blink2 kat bwh tu...hurm,kalo nak dtg beraya,call/sms la...aku tak smpt nk pikir psl open house...kalo tak peknen,takde keje yg last minute menimbun ni,nak gak ajak mkn2...tp stakat nk dtg beraya,boleh...dtg la...tp takde la open house pon...open door je :) sorry...

baby pon dh pandai kick2 dah...marah ibu yg tak terurus ni kot...huhuhu....

6 comments:

Hafiz Hamid said...
7:53 PM

jgn paksa2 diri ye.. take care..

shu said...
2:20 PM

kuza!!!!

syaf said...
11:56 PM

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

Mrs Shyza said...
4:31 PM

tq hafiz

Mrs Shyza said...
4:31 PM

yup mama adah!!!

jai@jezz said...
3:36 PM

sibuknyerrr hai.... sabor jer le...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...