Big Bad Wolf Book Sale

Selama 2 hari aku berbengkel,drive ikut depan hospital serdang tu,2 hari tu jugak la aku tgk signboard kecik pasal Big Bad Wolf Book Sale neh...gile menggugat sanubari betul la....ditambah pulak,ms penutup bengkel tu,Prof azmi plak ckp psl ni,uish,mmg lagi la trase nak pegi...actually,2 tahun lepas penah pegi skali sales ni...mmg tau la ia sangat berbaloi2 dan ble gile tgk buku best tp harga yg ya ampun sgt murah smp nk pengsan (pengsan sbb ambik buku secara mengikut nafsu..hehehe)

So,apa lagi,lepas bengkel,sorg2,aku drive ke MAEPS tu...kali ni okla,tmpt besar,parking byk....siap ade shutter bus lagi ambik kt tmpt parking...nmpk sgt terurus....cashier pon banyak...dan yang paling best,buku nye banyak okeh...sgt banyak...kalo tahun lepas,terkial2 cr buku resepi,tahun ni,buku resepi brtimbun2....sgt puas ati...tp sbb pegi sorg,lupa nk amik kotak,pilih terlalu byk buku ilham,tangan dah lenguh,maka buku sendri menjadi sikit...huhuhu..rasa mcm nk pegi lagi dan lagi...info pasal event ni :


Location
Hours
Mon - Sun:10:00 am-9:00 pm
About
The Big Bad Book Invasion has begun! 1.5 million books at 75%-95% discounts!

Ada masa lagi kalo nak pegi sbb dia mula 7 October - 16 oktober 2011....kalo nak tgk gmbr byk2 pon ble f tgk kt facebook neh https://www.facebook.com/bbwbooks... ni adalah tangkapan aku semlm...semangat okeh....






Beria jugak membeli buku toy story yg berat tu,alih2 mmg dia pilih semua buku cars jugak..buku toy story tu sket pon dia tak pandang...simpan je la tunggu dia besar sket...yg dia tahu,kagum dgn gmbr2 dlm buku cars yg aku beli tu..anak..anak...papanye awal2 dh ambik komik dia wt masuk bilik..tak smpt nk amik gmbr...Buku story collection tu tebal dan berat + ilustrasi yg cantik,tp harga RM12 je....sbb tu sanggup angkat berat2 smp ade muscle sbb murah sgt2....so kalo ade yg nak pegi,better masa memula masuk tu,g cr kotak dulu..kalo tak,menyesal la nk angkat buku berat2..huhuhuh..kalo ade anak pompuan lagi best kot sbb byk gile buku princess...besttt.....

6 comments:

shu said...
7:36 PM

Aiyer, kalau tau blh la pesan buku toy story utk imran!

Mrs Shyza said...
9:58 AM

mau?nnt insyallah nk pegi lagik...nnt auntie belikan utk imran :)

Alice Phua said...
10:26 AM

Ya, memang baik untuk memupuk minat membaca anak sejak kecil lagi, tak kisahlah buku komik, cerita, ke apa-apa, asalkan ada bahan bacaan. Ya, mamang syiok shopping untuk buku di BBW, murah dan banyak pilihan. Saya pun sudah pergi sebanyak 3 kali! Hehehehe! Bulan ini, saya sudah pokai krn beli buku sudah melebihi budget! ^_^

Mrs Shyza said...
10:36 AM

hi alice...tq for drop by :) yup,since anak saya 6 months,saya dah kasi dia kenal books...cari yang colorful,yang dia minat...
BBW memang sangat berbaloi...waaa,u dah pegi 3 kali??!!mesti banyak beli buku kan...terlalu banyak buku yang bagus di BBW :)

shu said...
4:59 PM

Heee jgn ssh2, tp kalau mmg pegi nak kirim! Toy story n cars, n ape2 yg bgs. Kalau ssh x pyh. Kalau beli, nnt december kalau aku blk, aku amik ye. Duitnye aku blh transfer maybank2u. Thx! Nak buku masak2 sikit blh? Er.. Bnyk plk. Kne ade personal shopper camnih.

Mrs Shyza said...
5:03 PM

hahah...boleh je...mcm nak ajak jebat pegi weekend ni...murah2 tp berkualiti....takde hal la,dgn ko je pon...bukan org lain...jgn berkire okeh :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...