cupcake maker



Benda ni sgttttttt cool oke!!! Mcm besa,aku beli online n bende yg cool ni smp time aku mc tempoh hari..knp cool?sbb aku blh msk cupcake dlm ms sekejap gile oke...3-5 min!!!!ms beli tidakla begitu kagum,beli pon sbb tgk comel dan bile bc testimoni ramai yg kate best...so,bile blk keje,trus la kaco adunan yg plg simple dan mudah sbb ingt nk test jek...xperlu nk panas2 oven,nk kena jengah dh msk ke belum,sbb mmg sekejap je,tadaaa dh siap utk dimkn...lama ni tunggu mini cupcake maker ni smp,dan keputusannya sgt berbaloi2 :-) Tp ni mmh betul2 mini la sbb saiz cupcake pon sgt cute :-) Sgt sesuai utk yg mls dan nk cepat cm aku...coollllllll :-)

5 comments:

suen said...
10:42 PM

giler best...ko beli online mane?brape?...kalu pakai adunan wat kek leh masak ker?...or ada adunan khas dia

Mrs Shyza said...
7:35 AM

Hehe...best2...kalo nk wt mkn petang segera pon sgt cpt..aku beli kt brg murak UK....guna adunan kek biasa je semlm...tp dlm kotak mmg ade resepi..aku xikut jek..aku guna resepi yg lg simple :-)

» NAJA « said...
10:50 AM

eee bestnya dah la comel pink pulak tu....awak beli kat mana eh??

hihihi btw salam singgah blog awak ye...

Mrs Shyza said...
4:42 PM

Hehe...mmg best pn naja...tq singgah ke sini :-)

alialisa said...
2:33 PM

wah...ni nak beli ni..
good info!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...