Baby Outlet warehouse

Dah lama tak berkecimpung dlm sesi warehouse brg2 baby...kalo ade pon,pegi warehouse mainan Litt Tak kat taman connought tu je..tu pun sbb dekat dgn rumah dan nak beli mainan kt ilham dgn kualiti tp harga murah...

Tapi,dh nak masuk 8 bulan ni,hobi tersebut diwujudkan kembali sbbnye,ujung bulan ni dan bulan depan,byknye warehouse yg menarik hati dan sanubari...hehehe...alasan la kan...tp mmg nak beli brg utk adik ilham pon...brg ilham yang ibu geledah aritu pon tak byk yang ade sbb mostly ibu dh kasi kt sedara kt kampung...lgpon,adik ilham nak jugak brg baru kan..no 2,tak semestinye semua kena recycle abg punye kan...hehehe

Lately sbnrnye tak brapa larat nk jalan...pagi2 muntah balik,pastu gastrik dtg lagi...rasenye simptom bulan2 awal pregnant plak yg dtg hujung2 ni...tp gagahkan jugak diri ajak papa ilham g warehouse ni sbb baca review mcm ok kan...warehouse ni kat sunway tu jek,lorong depan sket lepas sunway piramid....pegi hari selasa,sbb cuti,so sbb tu kot takde org...tp rasenye sgt selesa memilih sbb org tak ramai,tmpt luas dan baju elok2 dan bersih2...dulu ibu pnh pegi warehouse anakku kat Klang pon,punye la sesak dan baju pon kena cari pair dia sbb dia asingkan longgokan brg tu... kat baby outlet ni,senang sbb baju sepasang letak skali,so takde la keje nk ponggah-memonggah sgt..selain dr tu,byk brand yang diorg letak,barang elok,bersih...dh mcm shopping sales kat sogo dh sbnrnye..tak ghope mcm warehouse2 yg biasa ibu pegi sblm ni..

Ibu beli towel kt adik ilham...price towel anakku dlm RM8 utk 2 helai...baju basahan anakku tu,baru RM10 sepasang...hooded blanket pon sama,RM10 from anakku....mitten n booties byk sgt yg murah,jd rembat byk pasang jugak la.. ade yg 3 pasang RM8, ade yg sepasang RM3,yang skali dgn topi pon baru RM8....so mmg byk beli sbb ibu slalu careless dan hilangkan sarung yg kecik comel tu..huhuhu.....gift set sgt berbaloi dan baju dlm tu kain dia cantik..price RM15...Elle punye gift set baru RM25-RM35 je....sgt la murah....byk lagi brg nak beli dan terlupa nk beli sbb mcm biasa,ilham mula membuat huru hara....pening sungguh...jadi,itu je la sedikit sebanyak brg yg smpt dipilih...mcm nk pegi lagi,tp cuba tahan perasaan sbb ade byk lagi expo dan warehouse yg bakal dan tgh blansung skang...

Yg currently tgh blansung, My dear warehouse kt puchong, hari ni dh mula expo barang baby kat PWTC, hujung bulan nov ni,ade expo baby kat mid valley dan warehouse pureen...amboi,hafal kan...hahaha...ujung bulan tu risau gak,kot2 tak larat dh time tu..tgkla mcmana....ada a few brg tak cr lagik...

So,sape2 yg dh tak larat dan nak brg2 elok,bolehla pegi kt baby outlet ni....berbaloi bagi saya la :)


3 comments:

shu said...
6:33 PM

:) bestnya.. semoga diberi kesihatan yg baik dan dipermudahkan segala urusan ye kuza.


mcm baik sgt plk komen kali ni.. :D

~dYaHaHa~ said...
11:53 PM

Hi..nk tanya..next pureen warehouse brp hari bln ya?try cari xjumpa plak..tq...

Mrs Shyza said...
10:33 PM

adah : tq...aku pon cpt penat skang..nthla,sbb byk gaduh dgn ilham kot...huhuhu

dyahaha : kalo x silap,pureen 24-25hb november..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...