mau...mau..mau..prosperity burger!

Adik2 aku dtg minggu lepas...mlm td br balik klantan...sedih sbb tak byk masa ble luangkan dgn diorg sbb aku busy sesangatlah minggu nih...ini bukan kes buat2 busy,tp mmg busy yg teramat dr minggu lepas...busy keje je sbnrnye...org lain pon busy keje gak kan..tp busy keje aku kali ni melibatkan kerisauan,dan bile risau,mula la sakit kepala kan...huhuhu...risau sbb buat black box test je sbnrnye...besa la,bile sistem nk di test oleh doktor2 dan user,mmg la risau....tp bile selesai,lega betul...mmg la byk komen...tolak tambah,group kami dpt dlm 35 komen tuh...byk sungguh...cemerlang buat sistem cenggini...hihihi...tp okla,at least dh lepas...so,komen2 tuh kena buat penambahbaikan la lepas ni....lg satu,aku suka black box aritu sbb user sendri takleh la salahkan kite jugak..kdg2 diorg pon tak kasi sokongan secukupnye utk kami...takpe la,sama2 salah...tp penat la group kami nak wt perubahan balik pasni...ok,sila berusaha!!takdenye org yg berjaya buat sistem tanpa komen drpd user (ewah,pandai2 wt ayat menyedapkan hati sendri :p)

Ok..tutup cerita pasal keje..kalo ckp psl keje,mmg smp sudah pon tak habis...yang penting,cuba enjoy dgn keje kite kot...kalo tak enjoy,dtg keje secara merana badan otak dan jiwa...no no no,tamau lah...aku ingt nk keje smp pencen (tapi kalo dpt bukak franchise pon bagus gak kan...ahaksss..)...kalo time penat tu,dlm fikiran nk berenti keje je jd surirumah...tp aku rs,jd surirumah pon penat ape...mesti aku akan rindu pada keje kalo aku jd surirumah..lgpon dlm proses nk masuk rumah baru neh (baru tak baru sgt pon) kena byk mengumpul wang dgn gigih bsama Mr J....nnt la,bile dh dkt2 nk pindah nnt,br la crite psl rumah..skang simpan dulu excited tu sbb proses bank tak settle lagi nun...huh...

Owh...dh byk2 ckp br nk cite psl taju di atas...suka lari dr topik...tak ble menahan diri bile menulis...suka merapu baru beralih ke tajuk asal...huhuhuh
image from : facebook Mc D
Masih belum bkesempatan nak menikmati prosperity burger...wpon dh bkurun2 keluar dan bkoyan2 dh org lain mkn,tp aku masih belum sempat singgah utk menikmati kelazatannya...br2 ni Mr J ajak mkn,aku lak yg penat..tamau singgah mana2,nak baliki rumah je ingatnye,...knp aku suka prosperity?sbb pedassssss...hehehe...org yg kuat pedas mcm adah tu mesti suka lah (tetibe nama adah keluar knp??huhuhu) dulu ms kat rumah sewa pon,housemates suka menikmati bersama2,,.,,dh ber'gewe',bertunang,dan skang kawen,maka menikmati bsama Mr J la plak....tiap2 tahun mesti tunggu..tahun ni je yg sgt slow utk pergi makan...(penuh harapan supaya Mr J baca post ni dan ajak mkn petang neh..heheheh) sape lagi yg like like like prosperity??sila g belanja diri sendri sbb prosperity bermusim kan..nk blanje aku skali pon bole,set je masa dan ketika...

hurm...luangkan masa sekejap je nih...nak kembali ke pangkal jalan...merangka perancangan selepas black box lak...td pon dok merangka,tp dalam merangka tu,sempat plak berangankan prosperity kan...heheheh...daaa...
gambar anak yang dipaksa sokong chelsea wahal anak aku sokong malaysia jek :p

2 comments:

shu said...
4:13 PM

kuzaa!!! saye mau jgk prosperity burger!Q!!!!

aisey, tahun ni tak dpt mkn :((

cik puan akish said...
5:21 PM

setap...mau juge!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...