Salam Hari Selasa

Dikala mata tetibe buntang mengadap dokumen,aku amik ms seketika utk menatap skrin putih blogger....blatih menaip...heheheh....

Minggu sudah,kami jalan2 cari makan ke restoren area rumah tu jek...papa ilham nk blanje...so Mr J ckp,sila laparkan diri supaya kami dpt mkn dengan byknye kat buffet steamboat tu...ok..dengan ikhlasnye,aku pon melapangkan perut aku...hehehhe...padahal,bukan ble mkn secara pukal sgt pon...Rasa dia ok la...Mr J suka...tp aku lebih suka Johnnys kot....sbb sos kt johnnys best...tp kalo kat Thai Q ni,lebih byk choice la kan...apa2 pon,thanks Mr J :)





Disebabkan mkn steamboat tu dpt plak kupon utk mkn ala cart,so beberapa hari lepas tu,dengan mood malas masak,pegi lagi skali kat sini...heheheh...kdg2,ibu2 pon dtg gak prangai malasnye :p.. kali ni try makan ns goreng nenas dan ns goreng sotong....patut la dia ade size small,medium n large...sbb kitorg amik size small pon,tak larat nk abiskan..banyak betul...agaknye kalo nk mkn 2 org,just amik medium je kot...takyah order satu2 yg small tu..sbb sgt byk...tapi yg paling best,ayam pandan dia la...sedapppp...





Actually skang susah sket nk mkn2 kt luar ni..kdg tapau jek..sbb ilham suka buat perangai bile dh smp separuh ms pertama kt kedai....ish....nk makan pon kadang tak khusyuk tau....tak ble nk romantik2 dh...dia mula la tamau dok kt baby chair la,baling sudu la...malu??hehehe,besa la tuh...takde nk malu dh,muka dh tebal semenjak dia pandai buat amukan neh...hehehe...rasa mcm nk ckp,"cute nye anak aku neh,...buat la lagi..buat la lagi" :p

Owh,hujung mgg,kami di datangi oleh tetamu yg sudah sekian lama tak jumpa....yea,en irwan,puan adah dan en imran datang ke rumah kami :) sorry sgt suen sbb memula nye rancang bersama2....takpe,nnt kite buat lagi...lagipon adah singgah sesambil jalan2 kat mid valley...jalan2 yg tak terduga...lamanye tak jmp dia...imran siap dh ble jalan lagik...ilham je nakal sket,buli imran...sabo je la...thanks yea...sorry la,tak masak best2...nnt jmp lg okeh sblm ko fly :) suen,ko skali dijemput...

mereka wt hal sendri..takble nk amik gmbr dgn sopan..huuhuh


3 comments:

- SueN - MrS AzharI said...
1:58 PM

hehehe...ok2....sowi la sbb masa aku pasan msg adah tu dah mlm...dia pun dh selmt smpi umah...last weekend kakak aku dtg cni...duk kalut2....nnt kalu nk jumpe lg...bgtau la ek...nk jumpe adah n imran comel tu....ohh...ilham gak....dah besar dah diaorg...

shu said...
12:24 AM

:) nanti kita jumpe lagi ye. insyaAllah.

- SueN - MrS AzharI said...
8:13 AM

saya tag tuk contest kat cni
http://blinkblinkbuzz.blogspot.com/2011/04/gugu-gaga-1st-giveaway.html
TQ

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...