6 bln telah berlalu

slamat hari raya....wpun hari raya telah hampir ke penhujung,takpe la....sbb hari ni brla terasa rajin nk menulis....anak dh nak masuk 2,tiba2 rs nk menukar angin penulisan...nk bahasakan diri dr aku kpd saya....hahaha...angin sopan mana nth dtgnye ni...mungkin adik ilham ni lembut hatinye...syukurla kalo begitu...tp,rsnye sgt bbeza pregnant kali ni,lagi2 babperangai sy sendri....rasenye sgtlah penyabar berbanding pregnantkan ilham..time ilham,diri ni rs cm manja,ratu air mata,penyedih...sbb tu la ilham pon 'sememeh' sgt...huhuhu....

bulan ni,dh 6 bulan lebih pregnantkan adik ilham..syukur,semoga baby sihat hendaknya...jantina pon dh tau,so teka2 la yea...actually sy x jangka n tak teka sgt pn sbb boy ke,girl ke,yg penting dia sihat walafiat..kalau yg 2nd ni perempuan,ikut belah papanye la,kalau lelaki,mmg la ikut belah sy sbb 3 adik bradik atas saya lelaki....tp sy niat sy nk anak lebih dr 3 la sbb sy suka adik bradik ramai...meriah..so,ilham pn mst sronok ade adik ramai kan... :)

musim mabuk malam dh tamat...tp still lg mlm kurg mknla...mungkin terbawak2 kot sbb hampir 3 bln jugak la pening mlm2 xble bau nasik...pas raya,selera menjadik2...habislah,naik balik berat kalo cmni....huhuhu....

hari raya dh nk habis...so pd semua,mohon maaf byk2...kalau xsmpt dtg rumah sy time ry,time xraya pn jemput dtg rumah pn boleh....xsalah pn...ble mkn nasik plak kan..heheeh...ok,slamat hari msia,dan plg ptg dan plg best,dpt cuti la isnin ni... :)


2 comments:

shu said...
5:42 PM

Selamat hari raye, maaf zahir batin ye kuza.

Cantik baju kamu sekeluarga di hari raya.

:)

Mrs Shyza said...
8:33 AM

slamat hari raya adah :)
tu pon sib baik ade gak baju raya mak buyung neh...huhuuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...