jumaat cptlah dtg...

cpt pulak weekend kali ni...mgg lepas,si ibu dan anak xsihat....hujung mgg yg mulia ni plak,si papa nye plak xsihat...aduh,tlepas jua saat2 weekend yg seronok...so melayan je la si anak tgk katun dan si papa xsihat+byk keje kt rumah...so,sy bharap jumaat cpt2 la kembali lg...heheheh...

sy dh mula sket2 beli brg utk adik ilham...pengsan jugek kalo mau beli sekaligus...brg bfeed zaman ilham seme sy dh letgo,so utk adik ilham,umpamanya spt br nk dpt 1st baby la ni..heheheh,alasan :p sama jugak mcm baju ilham,ade sesetengahnya sy dh sedekah kt org yg memerlukan....so,ade la sket2 memilih baju baru utk adik ilham...tp sy lebih menunggu baby expo kat pwtc bln november nnt...hrp2 prasaan malas nk kuar shopping da hilang ms tu...skang ni byk browse online je sbb mlssss sgt nk g shopping complex...ape ke hal nye nth...jd ade prasaan rimas bile ramai org...

adik ilham makin aktif skang...inilah saat yg sentiasa sy rindu bila pregnant,bila baby dh mula menendang..prasaan sronok yg xdpt dgambarkan,wpon kdg2 kalo dh aktif sgt ble mengundang senak jugak la pasa si ibu ni...syukur dan trima kasih tuhan kerana memberi peluang lagi skali pd sy utk merasa perasaan yg hebat trsbut...bila dh bsalin nnt,mst rindu nk tgk perut gerak2 kan :)

lepas raya,mkn byk,maka berat naik mendadak...so,mulai mgg lepas,dh tak makan nasi mlm...takut kena minum air gula...ngeri...huhuhu...owh,sy dh mula bjinak2 dgn shaklee sejak sy sendri try dan rs perubahannya..tp kena study lagi sblm btl2 serius...tp kalau ade yg mau sy ble belikan..so far,pendapat ikhlas sy,bagus utk saya la :)

ok..esok keje..seisi rumah dh tdo....sy juga dh selesai dgn keje rumah...nite :)

2 comments:

shu said...
11:05 PM

same lah. aku pun baru jd shaklee distributor.

Mrs Shyza said...
8:30 AM

sama la kite :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...