Sunway lagoon with watsons

Weekend lepas,30/3 kami satu family join event watsons kat sunway lagoon...sbnrnye,ambik kesempatan nak g sunway lagoon dgn harga yg sgt murah - RM30 perhead...value 4 ur money :) so,ada la kawan2 opis pon join jugak....murah kot...dh la time cuti skolah...tiket ni kitorg beli kt watsons je..xde pape syarat pembelian pon....


Kami smp dlm pukul 8.3pg sbb kena register sblm pukul 9...keadaan xsesak,nak parking,nak redeem tiket,semuanya senang...yang bestnye,bile masuk,dpt goodie bag ikut bilangan tiket..kalo ada 3, 3 la goodie bag nye...dan isi dlmnye,sgtla best..nnt kt bwh kite letak gambarnye... Event move your body ni,xde la wajibkan kite dok ikut depa menari..so byknye yg dtg(especially family mcm aku) dh g melayan anak2 nak mandi dh... Mmg ramai yg dtg,tp aku rs sbb sunway lagoon ni besar,ada water park,mini zoo,pet zoo,5D cinema dan scream park tu,so takde la nmpk ramai sgt org sbnrnye...


Sebelum mandi,sempat pusing2 tgk booth yg ada disamping dapat amik vitamin 3 kotak,sample brg2 dan tshirt free utk anak2...sblm dtg,mmg dh packing makanan anak2 dlm satu beg asing..so bile diorg tgk beg susu,boley la bwk msk(children food allowed)...anak2 bfast la dgn ns goreng,nugget dan sosej yg ibu bwk..ibu dgn papa pon tumpang mkn skali...hehehe....


budak paling happy mandi



 So far,mmg puas ati la sbb dpt masuk full park dgn hanya RM30...ilham la paling happy sbb mandi smp jadik gelap kulit..sabo je la...ibu dgn papa kol 3.30 dh stop dh..g mandi,tukar baju,solat...surau alhmdllh selesa....yang tak selesa adalah pemandangan sunway lagoon tu la,sbb ramai sgt yg seksi meksi dan yg plg xmenahan,cium2 dlm kolam(melayu +budak2 plk tu)... sorry to say la,mmg memalukan sbb rsnye,kaum lain pon xmcm tu....
tak berenti bjalan lepas tukau baju...
 Dah penat mandi,makan burger king,kitorg gerak la g tgk zoo..pastu naik melayan abg am nak main kat scream park..ibu kali ni kurg aktif sgt,sbb penat kot membawak perut...huhuhh...kesian papa pening melayan bendalah yg semuanya pusing2 tuh...



Baju free dari appeton..

apa yg dapat masa kat sana
budak ni dh tersangat penat
Tak byk snap gambar sbb sibuk dok melayan anak2...tp mmg puas hati dengan event ni..TQ watsons kerana menceriakan kami satu family :)

posted from Bloggeroid

3 comments:

EdaManAli said...
10:54 AM

Best sgt...bkpo xoyak...heheh...nk join...sgt best brg dlm goodies bag tu...ouhhh mmg best ah tgk...tp frust xdpt tgk perut kuza...

Mrs Shyza said...
8:22 AM

k.ida..aritu mmg ado royak ko member2,tp mostly ckp takut ramai sgt org...sbb tu la xkabo kat fb...ada org xprefer brg murah,huhuhu...next time kalo ada lg,org ckp kt k.ida...mmg best dan berbaloi...perut?hahaha...ala,nnt lelebih pulak omaknye selfie :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...