my little hero~Ilham Rizqie

ditempah dengan pn jenn - elmo dan cookie monster :)
18/2/2010 - kuza telah bergelar ibu dengan melahirkan seorg insan yg sgt comel...telah sepakat menamakan insan tersebut dengan nama Muhammad Ilham Rizqie....syukur tuhan,hari ni-18/2/2011,umurnya genap setahun...ibu berdoa semoga anak ibu akan dapat menyambut bday banyak2 tahun lagi dan lagi dan lagi....Happy birthday ilham :)

Sampai saat ini,masih teringat kenangan mengandungkan bayi ini...kenangan terindah yg tak akan dilupakan...kurniaan tuhan yg tak ternilai harganya....biarpon ibu dh hilang rupa bentuk asal lepas bsalin,tapi tak kisahla,ade ilham,semuanya ibu ok je....ibu pon heran,penat2 keje dan jaga ilham smp bpeluh kejar selama setahun ni,tetap jugak tak kurus....(mungkin salah ibu sbb makan byk..heheheh)

sgt fun dan best sejak ada ilham..maka temani lah ibu mu ini smp ibu menutup mata....sbb kalo ibu gembira,ibu sedih,bila ada ilham,ibu rasa sgt lega...Entry ni khas buat ilham...wpon entry g bandung tak update lagi,tetap nk update bday ilham punye dulu sbb hari ni sgt bmakna untuk ibu kenang....hehehe...Terima kasih Allah sbb kurniakan ilham rizqie pada ku....alhamdulillah....

Tahun ni,ibu kasi hadiah playtent yg baru je delivery semlm...knp playtent kt baby setahun neh?sbb kat umah,ilham asyik nk main pondok2 dlm selimut dengan torchlight...huh,ibu panas la main cmtu...maka,lepas ni,sila la bermain pondok2 dlm playtent tersebut....sib baik penjual tu hantar dgn segera sempena bday ilham..

Semoga,anak ibu akan sentiasa ceria,gembira,panjang umur dan sentiasa dirahmati allah...ibu berdoa semoga ilham jadik anak yg soleh...ibu sayang sama kamu! muahhhhhh!!! :)

5 comments:

NoorZ said...
11:59 AM

eppy besday ilham..arap2 ilham suka la kek kiut miut pujaan ibu ilham tu ye..hihihi

- SueN - MrS AzharI said...
3:40 PM

waaaa..besnyer kek ilham...elmoooo...hepi besday ilham dr kakak afni & adik aira!

Mrs Shyza said...
5:49 PM

jenny : tq..kalo ibu suka,confirm ilham suka..ehehehe

suen : makasih k.afni n adik aira :D

shu said...
11:08 PM

happy birthday ilham! semoga panjang umur & sihat sentiasa, insyaAllah.

wah ade playtent, best nyaaa. auntie adah join boleh keee?

elok tak tent dia kuza? kalo bgs nanti blh la aku cr untuk imran danish. dia mcm suka duduk tempat2 camtu. bawah selimut, bawah telekung ibu.

Mrs Shyza said...
11:37 AM

adah : tq (ilham yg ckp)...playtent tu best..aku pon ble masuk,tp kaki kena bengkok...heheh...yg penting,tinggi la..skang,asyik masuk kuar dlm tu jek...seme mainan dia,dia bwk masuk dlm tent tu...ok gak,at least bsepah dlm tu je..heheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...