post berkurun lagik

hari tu dh post berkurun,kali ni pon post bkurun jugak..simpan sikit2 lama jadik bukit kerana kemalasan fikiran dan masa yg suntuk (mengalahkan broker saham~:p) aku rs,aku tak menulis byk...nk letak entry bgambar je...sila gambarkan sendiri apa yg blaku..hehehhe....

Bandung 8/2-11/2

hotel yg tiba2 ble masuk nyamuk..haih!

pasar baru punye atap


beli telekung juga secara pukal

beli perfume secara pukal...nmpk je refill,tp tahan smp malam




brownies yg sgt sedap yummy dr kartika sari


durian bolen

dia membeli tshirt superhero secara byk..huhuhu
bday ilham rizqie 18/2
happy birthday!

ilham dan hadiah dia :D
Jalan-jalan ke putrajaya



Bowling PTM 26/2




Ok...selesai sudah sesi bergambar...actually,agak busy kerana 1hb tu,kami sekeluarga dh pindah rumah...sgt penat mengemas,dan pening melihat rumah baru yg belum kemas sepenuhnya...tp alhamdulillah,semuanya ok...skarang belum sanggup tayang gambar rumah yg amat celarukan fikiran tu...tp rumah tu sungguh kelihatan comel di mata kami,kena bsyukur dgn apa yg ada,kecil tp bererti....syukur tuhan segalanya baik2 saje...semoga kami sentiasa diberkati dan dilindungi oleh allah dirumah baru tu...amin...

owh,esok along kawen...nk turun ipoh..ble jumpa dgn sham,ayu,sara n kwn2 lain....keje mengemas tertangguh lagi..huhuhuhu

5 comments:

- SueN - MrS AzharI said...
8:50 PM

bestnyer adiah ilham...ko beli kat ner ek?

shu said...
6:23 PM

ha ah bestnye la. beli kat mane kak? mcm nak belikan utk imran danish ~

ko sehat?

Mrs Shyza said...
8:32 AM

suen n adah : aku beli online sbb malas nk carik kt kedai aritu...murah je...ni webnye : http://ccomei.com/shop/index.php?infoBox2=4&cPath=113

yang ni,wpon murah,aku rs tahan lasak...sbb ilham mmg melasak habis la dok dalam tu...

adah : aku sihat...ko? :)

shu said...
10:45 PM

ic. aku sehat :)

ImanAzyan said...
11:45 PM

brownies kartika sari tu memang le yummy! sesangat.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...