cerita campur2

akhirnya,pesanan aku sampai jugak...thanks to wanie sbb lepas baca reviews dr blog dia dan reply email drpd dia mengenai desktop ni,akhirnya aku yakin ..

walaupon tak sehebat Apple,tp dell yg look a like Apple pon boleyla... Apple belum mampu kot...uhuk...:p sgt jimat space,sbb no CPU,wayar pon tak srabut2 kt blakang...processor pon agak power....cuma graphic card tak power mana~so-so....harap Mr J suka dan dpt menyiapkan kartun2 dgn lebih gigih selepas ini! pic ni,ambik lepas keje setup kt office pagi tadi...actually dh smp seminggu yg lepas,tp sbb balik kampung,so hari ni barulah siap di setup dan boleh dibawa pulang ke rumah hari ini :D




Hujung mgg lepas,pulang ke kampung...ilham punye rashes naik balik + selsema + batuk coz kat kuantan cuaca sgt la panas...papa dia plak batuk makin truk..dan mcm biasa,wanita ini la yg paling tough skali sbb tpaksa mjaga hero2 nye yg tak sihat ni...

alhamdulillah,dh balik KL,semuanya ok...cuma papa je tak sembuh lagik (sila kurangkan habit merokok anda yea!)

Owh...kami jarang amik gambar bertiga kerana ilham susah nak dpt muka yg manis bile tgk camera...so,ini pon kire paling ok la...:D ilham ni mcm ibu kan (wpon hakikatnye semua org ckp cm papa :p )

take care shuhadah ~ tetibe je kan...hehehe

6 comments:

zura lias said...
2:30 PM

kakak kuza..bape rege sebijik dell tu..waaa..dell pun dah mcm apple ek..sukerk..sukerkk..

Mrs Shyza said...
2:38 PM

erk..aku beli time promotion kt dell itu ari...murah sket la + 3 tahun warranty..
apple mahal,gigit jari aku tgk harga :p

.::WaNiE::. said...
2:38 PM

dia suke tak??

besar kan monitor cam tv kan??

puas hati kan dengan harga dia?

weiii kita geng !!

Mrs Shyza said...
4:25 PM

hehehe..dia suka + terharu...dia kata,kalo cmni,takyah kasi hadiah bday dah utk 2-3 tahun lagik,sbb hadiah kali ni sgt best...hehehe...

puas ati la wanie...
thanks 4 da review tau...really appreciate :D

shu said...
5:05 PM

utk aku tak ade ke?? haha.

ilham dah besar n sgt comel.

imran dah kurus sikit. dah makin lasak (amat). nice la gambar bertiga tu. suka!

kami pun tak bnyk ambil gambar sekeluarga. lupe!

take care ok. slm to jebat n Ilham!!!

Mrs Shyza said...
9:12 PM

utk ko?utk ko,aku kirim kan salam rindu..heheh
ilham ckp "thanks auntie puji ilham :) "
takpe,imran cuba utk kuruskan badan supaya sesuai mjadi model yg segak tu... :P
ko pon,sila jaga diri...kem slm pada hero2 ko tu yea !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...