4 bulan umurnya

Yep,hari ni sikecil dadu ilham dh 4 bulan...mlm td,bukan main ngamuk2 time nk tido...mungkin nk mberitahu ibu,kol 12 mlm ilham dh 4 bulan,dh besar utk mengamuk...byk la...(ini pemikiran ibu dia,anak dia tak pk begitu pon..hohohoho)...cepat pulak ms berlalu kan...pagi tadi,mood dia sgt okey,dan tgk barney kol 6.30pagi tu sambil tsengih2 (mcm paham la gayanye)

Semlm ke ampang utk tempah baju..aku tak tau aku ter-mempengaruhi org ke,apa ke,tetibe hari ni,member ofis pon nak g hantar kt situ jugak...kalo tak best tailor tu,matilah aku...huuhuhuh..sungguh mendebarkan...harapnya okla kan...fuh..fuh..akak ampang,sila mbuat baju saya spt yg drancang yek!

Macam biasa,jumaat rehat sgt panjang...jadi,pas teman member hntr baju,balik ofis..konon2 nk praktis friday talk la kan...lepas lunch,opismate dtg bilik..."jom g warehouse toys,dekat je,blakang giant tu je"...haih,menggugat iman aku,serius...dh kena racun,dan masa pon ade lagi,ikut la jugak..(padahal aku mmg pesen cpt tpengaruh)...rupenye baru aku tau brg2 Lit Tak tu dr area cheras ni jek..hhiihih...best jugak w/house ni sbb bukan brg2 buruk/tak cantik pon yg diorg jual..semua masih baru,kotak pon baru,elok,takyah pilih2 lama,boley try(kalo yg pakai bateri tu),dan berbaloi2 la...aku plg suka,girls punye anak patung,rumah dan alat2 main masak2 tu...nasib la aku ade baby boys..kalo tak,mmg aku beli jek...tp toys budak lelaki pon tak kurg hebatnye....kalo korg ade RM50 je pon,dh ble beli byk mainan dh...hasilnye,setelah konon2 nk tgk2 je,agak mberansangkan la... :p





Eh...takkan anak punye je...aku punye pon ade...hahaha...apa la...ibu dia pon terliur jugak nak toys rupenye...tadaaa....aku beli utk diri sendri tamagotchi..tapi version 3 je la...takpe la,nk puaskan hati sendri...hehehe
Skang 2-2 tamagotchi aku tgh tido...sama jugak dgn ilham...(hihi,poyo gile wt entry pasal toys kanak2 nih)...SO,sape2 ada anak,tak pon husband yg suka toys(gundam pon ada) boleyla g warehouse ni,especially yg ada anak pompuan cm Suen tu...heheheh...Esok,Mr J ajak aku g lagi skali...dia tak puas ati tak pegi ptg td...heheheh....warehouse ni 16hb-20hb...

okeh..ngantuk la...sok pagi ade projek baru nak buat..tido dulu...slamat mlm yea! (tido ke,fb??)

3 comments:

shu said...
6:03 AM

auntie kuza... imran nak jgk.. birthday imran baru je lepas... birthday ke 9 bln.. xde hadiah kkeeeee?

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...
11:12 AM

hehehe...erk...cam tergoda...tp ajak mad mesti dia x bg..dia mesti ckp "mainan kakak dah bnyk...baik beli brg bby"....huhuhuhu

Mrs Shyza said...
11:42 PM

adah : alamak...nnt auntie kuza tny kt ilham,dia nk share tak dgn abg imran :D hehehe

suen : aku sgt tpengaruh dgn toys budak pompuan...jd kalo ko pegi,aku rs mst sgt tpengaruh jugak..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...