Print gambar secara online- Part 1

Setelah sekian lama mengumpul gambar-gambar,dan browsing online printing shop,akhirnye aku ketemu website eoe online ,di mana kat sini,aku bukan saje tak perlu nk ajak Mr J pegi kedai gambar,aku jugak dpt print gambar dengan harga yang murah (30sen utk 4R dan 50sen utk 5R),tak perlu pindah gambar2 kt pc masuk thumbdrive utk g kedai gambar,tak perlu byr kos proses gambar (100pcs ke atas- owh,aku biasanya print lebih dr 100 keping sbb slalu ambik gambar tapi malas nk g print...kire g print skaligus,tu yang byk tu),takyah bazir minyak kereta dan yang paling penting,bila siap,trus akan dihantar di depan pintu rumah @ ofis anda ( ikut mana address anda la kan)...lagipon skarang aku sgt gemar shopping online,so aku tambah lagi satu habit iaitu cuci gambar secara online...heheh,senang keje :D

What is online photo printing?
Online photo printing services allow you to upload your digital photos directly to the service website and get them printed. Once printed, the prints will be delivered to your doorstep, saving time for the more important things!

eoe Online at http://www.eoe.com.my/ is an online photo portal filled with lots of fun and excitement for users. Other than a wide range of photographic products available for online shopping, users are also able to order for prints online instantly and conveniently. Online photo printing is such a convenient way to get your photos printed and it is a norm in the US and the UK but it’s still not that popular in Malaysia as yet.

Why online photo printing with eoe Online?
eoe Online lets eoe Online members upload digital photos conveniently and place print orders easily. eoe Online also produce high-quality prints, offer low per-print prices, charge reasonable shipping costs, deliver prints quickly and provide additional services, such as photo gallery and photo greetings.

eoe Online provides easy ordering process with only 3 easy-to-follow steps.


eoe Online Promotion

With each 4R print at only RM0.30 (current promotion) and free delivery* for orders above RM35.00, you’ll get your money worth! No additional charge! Not forgetting the time you saved traveling too! So why wait? Click here

Spread the word of a convenient online photo printing service to all!
With each 4R print at only RM0.30 (current promotion) and free delivery* for orders above RM35.00, you’ll get your money worth! Not forgetting the time you saved travelling too!

Jadi,aku suggest kat semua :
  •  yang percaya pada teknologi
  • yang tak banyak masa nak pegi kedai gambar
  • yang sejak ada camera digital,asyik ambik gambar tapi tak print2 smp skarang
  • yang suka shopping online dan gunakan kemudahan online (macam aku la :D )
  • yang takde transport dan bila ajak husband/abg/adik/akak g cuci gambar, diorg kasi byk alasan
  • yang busy
silalah jenguk2 ke eoe untuk abadikan memori anda dlm bentuk hardcopy...teknologi,teknologi jugak.tapi kalo pc hancuss satu masa nnt,br la korg tau pentingnya hardcopy tu...bagi aku,gambar tu,penting utk kite print utk kite tatap bila hari tua...time tu korg dh tak nak nye ngadap pc sbb mata dh rabun...hihihihih....

6 comments:

.::WaNiE::. said...
10:22 AM

ohhh just what i need malas betul nak p kedai gambar

Mrs Shyza said...
10:26 AM

betul..betul...asyik kumpul smp separuh hard disk berat dgn gambar je...tp cucinye malas...
kalo online,sgt suka..dok goyang2 kaki,dh smp gmbr dpn pintu dh(ni ulasan org pemalas cm i la)..hehee

shu said...
10:21 PM

best nya.. tapi jauh pulak..x blh eh

Mrs Shyza said...
8:20 AM

haa'a..aku rs,utk klang valley dan m'sia je kot...
nnt aku cr web2 lain yg wt pkhidmatan yg sama kt london eh :)

shu said...
11:07 PM

hehe jgn susah2

Mrs Shyza said...
9:18 AM

puan adah..bile nk update blog?rindu nak tau psl ko dgn imran kt sana :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...