Happy Birthday Mr J

Post ini special buat Mr J yg tersayang...Happy Birthday dari ibu dan ilham....

Mr J yang aku kenali adalah seorg yg sgt penyayang...Cepat baran,tp cepat sejuk bile kena gayanya...kalo pasal duit,lansung tak berkira...Asal dapat payment kartun je,mesti nak blanje aku (part ni sgt best :) ) dia adalah suami dan papa yang slalu ade kt umah..bukan sbb dia tak suka lepak2,tp sbb dia tekun menyiapkan artwork,keje freelance utk tambah xtra pendapatan utk family...at least keje part time dia buat aku rs selamat berada kat umah sbb laki aku bkerja dirumah je...sbb tu,hadiah bday dia taun ni aku kasi awal sket,supaya dia lebih selesa buat keje kat umah dan lebih bsemangat siapkan artwork dia :) thanks wanie sbb tlg kasi review psl dekstop tu :)

Hari ni,umur dia bertambah,tp dia risau sbb keputusan amik darah dh keluar...confirm ada gout...ada ke dia tanya aku mnyesal ke kawen dgn dia...itu penyakit gout je la,boleh dikurangkan kalo tak mkn bende2 yang dilarang...as long as aku ada dengan dia,aku akan jaga dia sbb Mr J adalah org yang paling aku sayang....ish,air mata ni tak ble ditahan2 plak,nk menaip pos smp abis pon susah...Buat Mr J,jangan risau sgt...tu br gout 1st stage...
syg akan jaga abg mcmana abg jaga syg,tahu! so sila jgn sebut perkara yg bukan2 lagi...ia buat syg sedih :(
erm...knp aku rs entry aku ni berunsur sgt sedih smp menitis air mata sendri ni...sbb tak ble truskan menaip,aku just nk ucap,happy birthday kat husband dan papa yg sgt kami (ilham dan ibu) sayangi...semoga papa lebih gigih menjaga kami,jaga kesihatan,sentiasa bahagia dan sentiasa dirahmati allah....terima kasih sbb muncul dlm hidup syg...I love u dengan sangat dalam dan kuat!~



Tq Mr J sbb kasi hadiah terpaling "istimewa" utk aku dan ilham...tak sabar nak tunggu progress tu selesai :)

4 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...
7:52 AM

hepi besday tuk MR J gak...n moga cepat sembuh!!

shu said...
9:11 PM

happy birthday to jebat. take care ye kuza n family. hope all will be ok.

shu said...
9:11 PM

tak sabar nak tau ape la progress itu.

Mrs Shyza said...
10:28 PM

suen : Mr J punye bday beza sehari dgn ko kan..heheheh

adah : thanks adah...progress sgt slow...aku pon tak sabar...hurm..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...