Minggu Cuti (tapi busy)

Yup,minggu ni,4 hari aku cuti....sebab utamanya sbb babysitter ilham balik kg...takpe,cuti aku byk lagi...lgpon ble dok rumah dan bercanda dengan anak buah hati pengarang jantung kalbu tersayang ni....berikut adalah kegemaran ilham skang setelah hampir 2 minggu aku puasakan dia dari pacifier tu...memula mengamuk sakan,tp berkat ketahanan telinga mdengar suara dia yg nyaring tu,akhirnya berjaya...tp aktiviti skang comot sket la...sbb bukan 1,tapi smp 3-4 yg tlibat...huh,mcm2 la sikecik ni..


Hehehe...anak kecil tembam yg comot dan comel..minggu lepas bermula cuti skolah...so umi+adik2 bcuti di KL...slalu org lain balik kg time cuti,tp adik2 aku dtg kl...hehehe..takpe la...senang aku nk jumpa....hari sabtu,g klang,jumpa diorg sbb diorg lepak umah abg aku...isnin,sibuk menguruskan sesuatu yg belum selesai...byk prosidur rupenye...fenin...hari ni plak,balik shah alam lagik,adik aku lina dtg ambik,jumpa umi sblm umi balik esok...sgt sronok,cuma ilham meragam+mengamuk dgn sgt extreme kerana diusik dgn wan....time tu plak dia tgh ngantuk,mmg susah gile la nk pujuk....esok,sambungan kisah menyelesaikan perkara yg belum selesai tu lagi...sbb tu,cuti ni cuti yg membusy kan diri sendri sampai penat...

owh,entry ini bercampur dengan entry birthday untuk sahabat tersayang...shuhadah nor,happy birthday...semoga ko dpt bahagia byk2,gembira,murah rezeki,disayangi oleh org disekeliling ko dan yang paling penting,disayangi tuhan....jaga diri,jaga kesihatan dan jaga family okeh...nah,nikmati kek maya ini dgn mata tp imagine ko sedang menikmatinya :D
imej di copy di sini. tq

Nite..masa utk tido..esok ada misi yg perlu diselesaikan...berundur sekarang...~~~

2 comments:

shu said...
4:10 PM

ape la agaknya yg kuza selalu bz kan ek...

thanks for the cake. aku suke sgt.. sedap.

Mrs Shyza said...
7:45 PM

tak capai lagi apa yg tgh diusahakan...
itu yg agak busy...hurm :( hope semuanya lancar la...

welcome :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...